Notoire Fanfare

Notoire Fanfare

Het saxofoonspel van de eenzame straatmuzikante wordt beantwoord door een timide trombone en een bedaagde bariton, totdat op de aanzwellende muziek, van heinde en verre een bonte verzameling buitenissige muzikanten tevoorschijn komt om het publiek deelgenoot te laten zijn van een zeldzame reünie van de mysterieuze ‘Notoire Fanfare’.

Terwijl het publiek getuige denkt te zijn van een spetterend concert vol oeroude deunen en opzwepende klanken, blijkt zich tegelijkertijd een subtiele theatervoorstelling op muziek te ontspinnen, waarin een ode wordt gebracht aan La Mama en de slagwerkers tikken krijgen voordat de verliefde solisten elkaar in de armen sluiten.

Tegen de tijd dat het publiek weer met beide benen op de grond is gekomen, blijkt dat de ‘Notoire Fanfare’ is verdwenen zoals ze is gekomen en dat alleen de herinnering blijft. Het heimwee naar de zojuist beleefde bijna tastbare illusie ...

De ‘Notoire Fanfare’ is een ‘vaste’ straattheatervoorstelling van 40 minuten, gespeeld door een twintigtal spelers, clowns en muzikanten.

Arrangementen: Rogier Monsieur
Muzikale leiding: René Vermaes
Vormgeving: Dini van Griensven
Regie: Toon Maas

Het muziektheaterproject ‘Notoire Fanfare’ telt zeventien spelers, van verre maar ook van heinde.

De speeldata voor dit seizoen zitten er op. Volgend seizoen weer een kans om ons te zien!


Graag tot dan.info@majormusic.nl                +31 6 16 44 30 37                Kloosterstraat 49-36, TILBURG