De Boot Gemist?

Ben je inmiddels volwassen en heb je in je kindertijd nooit een instrument leren spelen? Dan denk je nu misschien wel:

'Dat leer ik nu natuurlijk nooit meer' of      

'Daar had ik veel eerder mee moeten beginnen'

Op 'latere' leeftijd met leeftijdsgenoten in aanraking komen met blaasinstrumenten? Het kan zeker wel, het is gezellig, het gaat snel, dus verbaas jezelf. Zonder enige voorkennis gaan we aan de slag met een blaasinstrument naar keuze. Mogelijke instrumenten zijn: saxofoon, klarinet, dwarsfluit, trompet, bariton of trombone. Je kiest na de eerste proefles (proberen van alle instrumenten!) je eigen instrument en gaat daarna meteen in de praktijk aan de slag. De docent van de groep werkt aan je houding, blaastechniek, samenspel en natuurlijk het beheersen van het instrument. Na korte tijd speel je samen met de groep mooie melodieën en word je zowel individueel als op het gebied van samenspel steeds beter. Hierbij leer je dus van elkaar en via de instructie van de docent.

Respect, geduld en ambitie staan bij ons hoog in het vaandel.

Voor de data en de kosten, klik hier

Was je op 30 september op de Dwalerij in Tilburg, dan heb je waarschijnlijk al even geprobeerd op een of meerdere instrumenten. Smaakte dit naar meer, kom dan naar de proefles en krijg 5 euro korting. Klik dan wel even het vinkje 'Ik was op de Dwalerij' aan bij het inschrijfformulier.

Op 11 oktober is er een proefles waarbij iedereen alle instrumenten mag uitproberen. Tussen 20:00 uur en ongeveer 21:30 uur komen voor iedereen de volgende instrumenten aan bod: saxofoon, klarinet, dwarsfluit, trompet, trombone en bariton (euphonium). Als je je na deze proefles inschrijft voor de cursus, vervalt het inschrijfgeld van € 15,00 voor deze proefles. De lokatie wordt nog bekend gemaakt. Alle volwassenen zijn welkom, inschrijven is nodig via het volgende inschrijfforumier (zie onder)

Een impressie van een deel van het nieuwe instrumentarium: